четвер, 8 лютого 2024 р.

Реформа харчування

Ми дбаємо про здорове харчування ліцеїстів, тому завдяки кухарю Тетяні Стременовській на столі завжди корисні та поживні страви. Щодня діти куштують вдало поєднані, як звичні для нас страви, українські, так і страви інших країн. Це дає можливість познайомитися з європейської кухнею і не тільки. Не менш важливими також є поєдання відповідної кількості білків, жирів і вуглеводів, що дає можливість організму дитині насититися і продуктивно працювати. Вдале поєднання гречаної каші і котлети по-міланські дає баланс складних вуглеводів і білку. Все доповнюється клітковиною - салату з моркви та родзинок. На десерт - компот та мандарин. Після такого можна підкорити будь яку наукову вершину.