понеділок, 12 вересня 2022 р.

Всеукраїнська інтернет-олімпіада «Крок до знань»

 До уваги ліцеїстів та педагогів!

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України оголошує про проведення Всеукраїнської інтернет-олімпіади «Крок до знань» у 2022/2023 навчальному році.

До участі в Олімпіаді запрошуються учні закладів загальної середньої, професійнотехнічної та позашкільної освіти віком від 8 до 17 років (3-11 класи) .

Для участі в Олімпіаді учасникам необхідно до 30 грудня 2022 року зареєструватись на сторінці олімпіади «Крок до знань», заповнити реєстраційну форму учасника і прикріпити фото документу про сплату організаційного внеску (в документі обов’язково вказати призначення платежу – «Благодійний внесок» та ініціали учасника).

Олімпіада проводиться в 2 етапи: - на першому (відбірковому, онлайн) етапі учасники Олімпіади виконують тести з базових дисциплін; - в другому (фінальному, дистанційному) етапі кожен фіналіст представляє свій науковий проєкт у форматі відео-демонстрації захисту. Необхідно спочатку розмістити відеозапис на популярному відеохостингу Youtube та до 15 квітня 2023 року надіслати активне посилання на дане відео на електронну пошту Олімпіади – steptoknowledge@nenc.gov.ua. Відеоматиріали фіналістів будуть розміщені на офіційній сторінці Олімпіади, в соціальній мережі Facebook, по мірі надходження, для публічного оцінювання шляхом відкритого голосування.

Більше інформації про правила, умови проведення, реєстрацію на участь в Інтернет-олімпіаді розміщено на офіційній сторінці Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за посиланням: https://nenc.gov.ua/?page_id=2850.

Офіційна сторінка Олімпіади в соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/steptoknowledge