субота, 6 листопада 2021 р.

Завершення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек

 

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек протягом тематичного тижня «Краєзнавство. Книга. Бібліотека» у бібліотеці ліцею була розгорнута виставка-спомин «Гіркий полин твоєї долі, Україно!», присвячена Дню захисника Вітчизни, Дню українського козацтва та святу Покрови Пресвятої Богородиці, представлено анотований каталог книжкової виставки. 

З
ацікавила відвідувачів бібліотеки виставка-веселка «Барви осені»: на викладці були представлені книги, в назвах яких зустрічалась колір, а на ілюстраціях - осінь сяяла різними барвами; на імітованих кленових листочках - уривки віршів  про осінь. Складовою виставки-веселки були вироби декоративно-ужиткового мистецтва. 


До Всесвітнього Дня Яблука, який відзначався 21 жовтня, користувачам бібліотеки було представлено ілюстровану виставку-експонат «Звичайне й незвичайне яблуко»: книги, ілюстрації, інсталяції, присвячені «яблучній» темі. 



Добігла кінця акція «Книжка - в дарунок бібліотеці». Ліцеїсти та вчителі подарували бібліотеці багато цікавих книг, які увійшли до виставки-презентації нової літератури «Книжкова алея подарованих книг». Завідувачка бібліотеки Наталія Каменщикова подякувала усім небайдужим, хто підтримав акцію.


Яскравою подією стала виставка-інсталяція «Поетичні голоси мого краю». На ній були представлені вірші славутицьких поетів, зокрема, що дуже приємно,  вчительки ліцею Ірини Микитенко.






Останнім акордом місячника стала книжкова інформаційна виставка-паркан «Україно! Доки жити буду, доти відкриватиму тебе!». Ліцеїсти висловились на імітованих осінніх листочках уривками з віршів про осінь, Україну та рідний край.



Дякуємо користувачам бібліотеки за активність при проведенні Місячника шкільних бібліотек, за любов до книги та небайдужість щодо формування позитивного іміджу бібліотеки.